Convocat la Federatia Romana de Fotbal pentru a da detalii in privinta transferului lui Florin Bratu la Galatasaray, Gica Popescu nu a venit nici de aceasta data. Fostul capitan al echipei nationale a fost reconvocat pentru miercuri la ora 12:00.

Presedintele Comisiei pentru Acordarea Licentelor de Agenti de Jucatori FRF, Florin Prunea, a declarat in cadrul conferintei de presa organizata luni ca "Gica Popescu este cheia acestui caz. E de inteles reactia lui", si spera ca "Baciul" va da curs convocarii. Viorel Duru, vicepresedintele comisiei in cauza, a subliniat ca "Gica Popescu va raspunde pentru faptele pe care le-a facut pe cand era impresar".

Paul Enache, presedintele Tractorului Brasov la data cand Bratu a fost transferat de la Rapid la Galatasaray, nu a fost prezent. In cazul sau urmeaza sa sesizeze Comisia de Disciplina pentru a lua masurile care se impun. Actualul presedinte al lui Dinamo, Ioan Becali, a prezentat comisiei toate documentele contabile. "De data asta nu a mai existat nici o discutie. Comisia o sa analizeze situatia", a spus fostul impresar.

Din partea Rapidului a fost prezent Dinu Gheorghe, Florin Prunea cerandu-si scuze rapidistilor si laudand pozitia lor. La plecarea de la federatie, presedintele rapidist nu a facut nici o declaratie marturisind ca asa a fost sfatuit de Viorel Duru. Acesta din urma a recunoscut ca "i-am sugerat ca pana nu se finalizeaza cazul, sa nu declare nimic pe aceasta tema".

Interesant este si faptul ca in pasaportul lui Bratu sunt trecuti doi ani la Tractorul, dar el a jucat numai unul.

O decizie deffinitiva, in ceea ce priveste transferul lui Bratu la Galatasaray, va fi luata in cel mult 10 zile.
In cursul zilei de astazi, la sediul FRF au venit reprezentanti ai Garzii Financiare pentrua a lua toate documentele legate de transferurile lui Bratu si Mutu. Referitor la Mutu, Giovani Becali a comentat: "Cereti contractul de la Inter. Poate o fi luat Moratti banii".


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.