Dupa ce la FC National a creat o colonie australiana, tehnicianul stelist va aduce un jucator de la antipozi si in lotul ros-albastrilor, mijlocasul David Carney. Olaroiu a recunoscut ieri ca Steaua va mai face cel putin un transfer pana la inceperea campionatului.

"Vrea sa aducem unul sau doi jucatori pentru a intari lotul pentru ca avem nevoie de fotbalisti cu experienta. Nu sunt jucatori care vin pentru primul '11>>. Toti jucatorii care vin la Steaua pleaca de pe pozitia 25, iar apoi depinde de ei, dupa cum muncesc pentru a castiga un loc de titular", a spus Oli.

Jucatorul asupra caruia conducerea stelista pastreaza secretul este mijlocasul central australian David Carney, care va sosi in Ghencea in aceasta saptamana. El joaca la FC Sydney, si saptamana trecuta a fost anuntat de catre selectionerul Australiei, Guus Hiddink, ca este convocat pentru amicalul cu Bahrein. Ier-dimineata el a fost titular in meciul din semifinalele campionatului de la antipozi in meciul cu Adelaide United, 2-1, timp in care a primit un cartonas galben, dupa ce in tur a fost 2-2, formatia sa calificandu-se in finala.

Oli l-a remarcat pe Carney in timpul campionatului mondial al cluburilor, cand el a fost titular in meciurile jucate de FC Sydney. Este al doilea australian care va evolua la Steaua, dupa Josh Maguire in sezonul 1999-2000.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.