Transferul internationalului roman de la Dinamo la Inter, efectuat in ianuarie 2000, a fost platit de italieni aproape de trei ori mai mult decat au declarat ros-albii. Site-ul italian Sports.it a facut sambata evaluarea tuturor achizitiilor care au avut loc la Inter Milano de 11 ani incoace, adica de cand patronul nerazzurrilor este Massimo Moratti.

Faptul ca Moratti a aruncat o adevarata avere pentru a nu reusi nici un succes de referinta este de notorietate. Ceea ce ne intereseaza insa in cel mai inalt grad este suma pe care italienii o prezinta ca fiind valoarea transferului lui Adrian Mutu, realizat in ianuarie 2000, de la Dinamo la echipa pregatita pe atunci de actualul selectioner Marcello Lippi. Se stia oficial ca pentru jucatorul care marcase o multime de goluri in turul campionatului in contul "cainilor" Dinamo primise 2,1 milioane de euro. Iata insa ca scriptele peninsularilor confirma din nou ca Mutu l-a costat pe Moratti aproape de trei ori mai mult, adica 6 milioane de euro!


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.