Echipa antrenata de Esteban Vigo a fost facuta knock-out in amicalul de ieri cu Cernomoret Odessa,ocupanta locului cinci in Ucraina, care in urma cu trei saptamani a fost invinsa cu 1-0 de Otelul Galati.

Intr-o perioada in care Steaua si Rapid se pregatesc pentru optimile Cupei UEFA, Dinamo a ajuns ciuca batailor in turneul de pregatire din Antalya.
Elevii lui Esteban Vigo au deschis balul cu o infrangere categorica, scor 2-4, suferita in compania celor de la tSKA Sofia. Daca ecourile acelui esec usturator au fost stinse relativ repede, dupa un succes obtinut impotriva unei formatii nou-infiintate din Coreea de Sud, Gyeongnam, ieri, s-a vazut ca jocul lui Dinamo are carente importante.

Socul din meciul cu Cernomoret Odessa a inceput in minutul 27. Ionut Balan a provocat un penalty, transformat in gol de ucraineni. Dupa deschiderea scorului, "cainii" si-au facut jocul obisnuit. Adica au atacat in valuri, insa golurile au fost inscrise tot de adversari.

Florentin Petre si Ionel Danciulescu au ratat doua oportunitati mari de a egala, iar sutul expediat de Vladut Munteanu a intalnit bara. Golul plutea in aer si, in mod firesc, a si venit. Numai ca, paradoxal, cel care a scos mingea din plasa nu a fost goalkeeper-ul celor de la Cernomoret, ci Vladimir Gaev.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.