electionerul Romaniei, Victor Piturca, este manat de dorul revansei fata de batavi, dupa ce in preliminariile trecute echipa lui Van Basten i-a invins de doua ori pe tricolori, cu acelasi scor, 2-0. Selectionerul Romaniei, Victor Piturca, este manat de dorul revansei fata de batavi, dupa ce in preliminariile trecute echipa lui Van Basten i-a invins de doua ori pe tricolori, cu acelasi scor, 2-0.

Victor Piturca se va deplasa special la Campionatul Mondial din Germania din aceasta vara pentru a urmari pe viu meciurile Olandei. Inainte de tragerea la sorti a preliminariilor pentru EURO 2008, Victor Piturca voia sa evite un singur nume din urna capilor de serie: Olanda. Norocul n-a fost insa de data aceasta de partea selectionerului, astfel ca Piti va trebui sa infrunte din nou nationala batava, care a invins de doua ori Romania in preliminariile trecute. "De data aceasta lucrurile vor sta altfel", a avertizat Victor Piturca. Victor Piturca se va deplasa special la Campionatul Mondial din Germania din aceasta vara pentru a urmari pe viu meciurile Olandei.

Inainte de tragerea la sorti a preliminariilor pentru EURO 2008, Victor Piturca voia sa evite un singur nume din urna capilor de serie: Olanda. Norocul n-a fost insa de data aceasta de partea selectionerului, astfel ca Piti va trebui sa infrunte din nou nationala batava, care a invins de doua ori Romania in preliminariile trecute. "De data aceasta lucrurile vor sta altfel", a avertizat Victor Piturca.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.