Goalkeeperul portughez Carlos Fernandes a evoluat pentru prima data intr-un joc oficial in tricoul Stelei, miercuri seara, in deplasarea din 16-imile Cupei UEFA castigata cu 3-1 de stelisti in fata celor de la Heerenveen.

"A fost o senzatie excelenta, unica. Am fost nervos pentru ca s-a asteptat la mai mult din partea mea. Am crezut ca voi rezolva toate fazele si nu voi primi gol. M-am speriat un pic pentru ca nu doream sa insel asteptarile celor care aveau incredere in mine", a spus Carlos in cotidianul lusitan "O Jogo". Portarul ros-albastrilor a mai spus ca toata echipa se gandeste acum la meciul din optimile de finala.

"Am privit la televizor Betis Sevilla-AZ Alkmaar, unul dintre posibilii nostri adversari, dar trebuie sa fim atenti in returul cu Heerenveen, pentru a nu avea surprize neplacute. Avem o echipa mare, cu multi tineri, inclusiv antrenorul care abordeaza un stil de joc cum nu am mai vazut la nici un tehnician", a mentionat Carlos Fernandes, care a ramas impresionat de faptul ca la Steaua e o adevarata familie. "Aici toata lumea isi spune pe numele mic. Antrenorului ii spunem Oli. Aici nu exista dr. Joao Loureiro sau domnul Joao Freitas", a mai spus portughezul tot in "O Jogo".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.