Mijlocasul Marius Mitu a fost concediat de la Anderlecht Bruxelles, dupa ce presa belgiana a scris ca este implicat in cazul de coruptie in care sunt vizati componenti ai fostei sale formatii, Lierse, informeaza site-ul oficial al gruparii belgiene.

De asemenea, pe langa Mitu, Anderlecht l-a concediat si pe Laurent Delorge, fost jucator la Lierse.

'Alertata de informatiile referitoare la interogarea, la 16 februarie, a fotbalistilor Laurent Delorge si Marius Mitu, conducerea RSC Anderlecht a discutat cu jucatorii vizati, care au confirmat ca au adoptat, in timpul evolutiei la Lierse, atitudini incompatibile cu etica sportiva', se arata intr-un comunicat pe site-ul oficial al clubului Anderlecht.

'Royal Sporting Club Anderlecht considera ca aceste fapte sunt de natura sa rupa increderea indispensabila care trebuie sa existe in cadrul relatiilor profesionale dintre club si jucator si a decis sa puna capat, din aceasta zi, colaborarii existente', mentioneaza site-ul citat.

Marius Mitu evolua la Anderlecht Bruxelles din vara anului trecut.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.