Ros-albastrii nu mai au expresia ofensiva pura din vremea cand era antrenata de ucrainean, fara ca asta sa insemne ca defensiva s-a intarit. Problemele sunt firesti pentru orice schimbare de antrenor. si s-a vazut cum cativa fotbalisti pareau sa fi inteles pe deplin ce le-a cerut Oli, pe cand ceilalti evoluau avand la baza acumularile din toamna.

O faza trebuie sa le dea de gandit, cea care a premers golului marcat de olandezi. Atunci stelistii au iesit bine din careu, dar n-au deplasat in jumatatea adversa decat trei fotbalisti, intr-o situatie buna de contraatac. N-au reusit sa se impuna si, cu toate ca aveau 7 contra 5 avantaj numeric pe aparare, au fost nevoiti sa scoata mingea din plasa.

Ogararu s-a situat gresit, apoi toata defensiva s-a dereglat spre dreapta pentru a repara eroarea, la care se adauga solutia fantezista a jocului la ofsaid. Putea sa fie rau, dar de aici inainte Steaua a reusit sa acopere excelent terenul, sa preseze inca din marginea careului advers si, logic, sa puncteze decisiv pentru calificare.