La finalul partidei, Dorin Goian era un om extrem de fericit. Parca nici nu-i venea sa creada ca prin reusita sa a contribuit la victoria magica a Stelei.

PRO: Dorin, te-ai specializat in goluri cu capul?
DORIN: Nu asta este important. E bine ca am inscris si ca am luat o optiune serioasa pentru calificarea in optimile Cupei UEFA. Faptul ca am marcat ma bucura si mai mult.

PRO: Te asteptai la acest rezultat?
DORIN: Traiesc o seara perfecta, la care am contribuit si eu. Echipa a jucat foarte bine si am reusit un rezultat mare. Este o seara foarte buna pentru fotbalul romanesc, mai ales ca si Rapidul a castigat la Hertha. Am demonstrat ca suntem o grupare de top din Europa.

PRO: Cu cine ai prefera sa joci in optimi, cu Betis sau cu Alkmaar?
DORIN: Sa nu ne grabim. Deocamdata, urmeaza meciul retur, cu Heerenveen, care se anunta destul de dificil, chiar daca am invins acum cu un scor categoric. Nu trebuie sa-i subestimam pe olandezi in partida de saptamana viitoare, si gandul trebuie sa ne stea numai la acest meci.

PRO: Care a fost atuul Stelei?
DORIN: Am fost o superechipa siam fost peste olandezi la toate capitolele. Sper ca acum batavii ne-au invatat si numele, dupa ce inainte de meci declarasera ca nu au auzit de noi.

PRO: La 0-1 la ce te gandeai?
DORIN: Ma gandeam sa joc bine si sa intoarcem rezultatul. Eram concentrat la meci, la fel ca si coechipierii mei. Eram constienti ca partida se va incheia abia in ultimul minut.