Elevii lui Oli le-au aratat olandezilor ca sunt o echipa de top.
O atmosfera incandescenta pe un stadion de doar 20.000 de locuri ti se pare nefireasca, dar aseara, pe "Abe Lenstra" chiar a fost un show total.
Vuietul tribunelor a fost tulburat de Paraschiv, in minutul 2, cand mijlocasul stelist a sutat anemic spre poarta olandezilor. Meciul creste de la minut la minut in intensitate, dar ocaziile de gol lipsesc insa. O eroare de plasament a lui Ogararu ii permite lui Nilsson sa centreze perfect pentru ca Bruggink sa inscrie ca la antrenament, scapat din marcaj de Ghionea. Pe contraatac Iacob centreaza in fata portii, dar Radoi ajunge tarziu sa impinga mingea in poarta. In minutul 30, Dica profita de o balbaiala a defensivei si lobeaza mingea peste portar, la capatul unei faze confuze. La urmatoarea actiune, veteranul Bosvelt intra dur la mijlocul terenului la Paraschiv si vede "galben", care duce automat la suspendarea acestuia pentru meciul retur.

Repriza a doua a debutat cu o mare ratare a aceluiasi Dica, acesta sutand peste poarta din careul de sase metri, dupa o pasa excelenta a lui Paraschiv. Cea mai mare ocazie a meciului a venit dupa o faza de manual lucrata de Dica si Ogararu, ultimul centrand pentru Bostina, care a nimerit doar stalpul din dreapta portii olandeze. Acesta a prefatat golul lui Goian (‘78), care a marcat cu capul dupa o centrare excelenta a lui Bostina. Paraschiv a pus bomboana pe coliva olandezilor prin golul extraordinar din minutul 80, cu un sut imparabil de la 16 metri.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.