Oficialii olandezilor au precizat ca cel mai periculos jucator al Stelei este Radoi. Gertjan Verbeek a venit in fata presei insotit de presedintele clubului, Riemer Van Der Velde (foto), un potent om de afaceri.
Cu o avere estimata la peste un miliard de euro, Van der Velde, care conduce clubul de peste 20 de ani, l-a confundat pe finantatorul Gigi Becali cu Giovani Becali, spunand ca se cunosc si ca abia asteapta sa-l revada. La intrebarea care este cel mai bun fotbalist al Stelei, antrenorul olandez a spus ca "jucatorul cel mai periculos este capitanul", iar presedintele clubului l-a completat in gluma: "Cel mai bun jucator roman este Camataru, si al doilea e Gusatu", doi fosti echipieri ai lui Heerenveen. "sansele de calificare sunt 50-50. Steaua are jucatori de valoare si nu este intamplator faptul ca au trecut de grupe", a incheiat Verbeek. "Steaua nu e o forta in Europa. Nu e AC Milan. Romanii formeaza o echipa care joaca fotbal", a declarat fundasul olandezilor, Michel Breuer.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.