Dupa ce saptamana trecuta capitanul Stelei a sustinut o conferinta de presa in care a declarat faptul ca regreta incidentul petrecut in cantonamentul "tricolorilor" in luna mai a anului trecut, selectionerul a decis sa il recheme pe Mirel la prima reprezentativa, dupa opt luni si jumatate de absenta.

"Telenovela Radoi-Piturca" s-a terminat cu happy-end, fiind de acum de domeniul trecutului. Ieri, prin intermediul lui Paul Zaharia, ofiterul de presa al FRF, Victor Piturca a anuntat ca Mirel Radoi va imbraca din nou echipamentul galben al nationalei. "Am fost mandatat de selectioner sa va comunic ca Radoi este reprimit in circuitul echipei nationale", a spus acesta. Pesemne, numarul 13 a fost unul norocos pentru stelist, care acum se afla in cantonamentul "ros-albastrilor" de la Mierlo in vederea jocului din Cupa UEFA de maine, cu Heerenveen.

Desi Radoi declarase anul trecut ca a parasit cantonamentul "tricolorilor" inaintea jocului din iunie 2005 cu Olanda din cauza unei accidentari, avand acceptul lui Piti, acesta din urma a negat ulterior spusele jucatorului ca i-ar fi dat voie sa plece si a decis sa il suspende de la actiunile primei reprezentative.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.