La prima vedere, parea a fi cel mai dezechilibrat meci din primul tur al Grupei Mondiale. Pana la urma a devenit nu numai cea mai stransa, dar si cea mai dramatica intalnire a acestei faze. In tara unde eroii se fabrica peste noapte, SUA si Romania au oferit cate o mostra de sacrificiu in fiecare zi de concurs.

Vineri a fost Andy Roddick. Sambata a fost randul lui Victor Hanescu. Spre deosebire de american, care a terminat totusi pe picioare meciul, romanul a fost nevoit sa abandoneze. Nici nu avea cum sa continue, verdictul fiind necrutator: ruptura musculara.

Totul s-a petrecut in al saptelea game al meciului de dublu care i-a opus pe fratii Mike si Bob Bryan romanilor Victor Hanescu si Horia Tecau. Americanii conduceau cu 4-2, iar la serviciu se afla liderul echipei noastre. Din pacate, o miscare gresita la repunerea mingii in joc a fost de ajuns. "Chiar cand am servit am simtit o durere puternica in spate, pe partea stanga. Am cerut ajutorul medicului, sperand ca e ceva trecator si ca voi putea continua partida. Din pacate, lucrurile nu au stat deloc asa. Am reintrat pe teren, dar durerea nu numai ca s-a mentinut, dar chiar s-a agravat. Atunci am inteles ca totul s-a incheiat si ca nu voi putea termina meciul in picioare", a rememorat Hanescu minutele de groaza din teren.

Intr-adevar, dupa pauza medicala de cinci minute, timp in care i s-a aplicat si un bandaj in jurul trunchiului, a reintrat pe teren. Si, in ciuda durerilor, a stat acolo doua ghemuri. Pe fata lui se vedeau insa eforturile pe care le facea cand lovea mingea.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.