Marius Lacatus se afla pe lista celor care ar putea prelua functia de selectioner a Republicii Moldova, dar "fiara" nu pare tentat sa paraseasca deocamdata Steaua, deorece spera ca formatia la care s-a consacrat sa obtina o performanta deosebita in Cupa UEFA, la care sa fie si el partas.

Presedintele executiv al Stelei a negat ferm la TotalSport FM faptul ca ar avea vreo oferta din partea federatiei din Moldova pentru a prelua nationala din tara vecina.

"Voi, mass-media, aflati iaintea celor implicati direct. Pe mine nu m-a sunat nimeni de la federatia din Republica Moldova, asa ca nu pot sa comentez absolut nimic. Probabil sunt doar zvonuri care prin intermediu vostru au ajuns si la urechile mele, dar ceva concret nu s-a discutat".

Lacatus a subliniat ca in viitor doreste sa se intoarca la cariera de antrenor.

"Intotdeauna am spus ca mie mi-ar placea sa antrenez pentru ca este foarte greu sa te obisnuiesti cu munca de birou si nu imi place sa stau la birou si sa nu fac aproape nimic. Am inceput meseria de tehnician si poate, intr-o zi, voi ajunge sa antrenez iar pentru ca nu sunt satisfacut total de acesta functie de presedinte".

Presedintele executiv al ros-albastrilor a recunoscut ca in momentul in care va fi avea o oferta de a antrena o echipa sunt sanse mari sa renunte la functia pe care o detine acum in club. " Nu am avut nici o discutie cu Gigi Becali pentru ca nu am avut motive, nu ama avut o certitudine. Atunci cand voi fi contactat de cineva pentru a prelua o echipa, voi avea o discutie cu Gigi pentru a gasi o solutie sa fie bine pentru toti".

Lacatus a lasat sa se inteleaga ca va ramane in Ghencea pana la vara, urmand apoi sa se orienteze spre alta directie.

"In discutiile pe care le-am avut cu cei din conducere, am spus ca voi ramane la club si, in momentul in care imi voi da seama ca acesta functie nu este facuta pentru mine, voi renunta. Nu cred ca pana in vara se va pune totusi problema de a renunta la acest post".


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.