Decizia oficialilor Galatei, de a-l obliga pe Hagi sa scape de Ovidiu Petre, a venit in urma intampinarii unor probleme legate de transferul camerunezului Alioum Saidou la FC Nantes. Impresarul lui Saidou, Abdullah Kilinc, care negociaza de aproximativ o saptamana cu gruparea franceza, nu a putut fi contactat de conducerea Cim Bom. Surse din anturajul lui Kilinc sustin ca acesta a spus ca nu se grabeste in privinta realizarii transferului lui Saidou doar pentru ca Plesan trebuie sa vina la Galatasaray si ca fotbalistul camerunez va pleca la alta echipa doar daca va primi o oferta buna.

"Nu stiu nimic in legatura cu negocierile pentru transferul meu. Tot ce stiu este ca, deocamdata, nu s-a ajuns la un acord cu nici o grupare", a declarat Saidou.

In acelasi timp, Hagi s-a declarat nemultumit ca baskanii nu au reusit sa realizeze transferul lui Plesan, cerandu-le insistent sa se grabeasca, pentru ca doreste sa formeze echipa in functie de jucatorul oltean. "Mai este putin si incepe returul, iar eu inca nu am vazut cum se prezinta jucatorul pe care il vom achizitiona. Vreau sa stabilesc sistemul de joc in functie de acest jucator", le-a spus Hagi oficililor clubului.

Potrivit cotidianului "Fanatik", Hagi a decis ca jucatorii Umit Karan, Alioum Saidou si Suat Usta sa se antreneze separat de restul lotului in retur daca nu isi vor gasi alta echipa in aceasta iarna.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.