Capitanul din Ghencea va fi reprimit de Victor Piturca in lotul echipei nationale. in cel mult doua zile, selectionerul va confirma informatia.
Chiar daca nu s-a anuntat inca oficial, sursele federale confirma ipoteza lansata ieri de ProSport.
Daca nu se va intampla ceva neprevazut (de genul unei indisponibilitati de ordin fizic), Radoi va participa la urmatoarea actiune a echipei nationale. Potrivit unor apropiati ai lui Piturca, acesta din urma s-ar fi aratat multumit de spusele lui Mirel, chiar daca stelistul nu si-a cerut iertare in mod explicit.

"Important este ca toata lumea a inteles ca la echipa nationala nu merge cu un comportament indoielnic. Nimeni nu este absurd si Piti vrea sa porneasca la drum cu niste principii clare si care sa fie intelese si respectate de toti jucatorii, fara exceptie. Radoi este unul dintre fotbalistii la care Piti tine foarte mult si l-a durut tot acest scandal. Daca Mirel nu ar fi fost prost sfatuit si si-ar fi cerut scuze mai demult, nu s-ar fi vorbit atata despre acest asa-zis 'caz Radoi>>", ne-a declarat sub protectia anonimatului un foarte bun prieten al selectionerului.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.