Andrei Pavel va fi primul roman care va da piept cu americanii in turul intai al Grupei Mondiale, in Cupa Davis. El il va intalni pe Andy Roddick, locul 3 in clasamentul mondial, astazi, incepand cu ora 21.00 (11.00 in La Jolla, acolo unde se disputa partida).

In al doilea meci, Victor Hanescu se va afla fata in fata cu James Blake, al douazecelea tenismen din lume. In partida de dublu, Pavel si Hanescu se vor confrunta sambata, de la ora 23.00, cu gemenii Bob si Mike Bryan, aflati pe primul loc in clasamentul de dublu al Federatiei Internationale de Tenis. Capitanul nejucator al echipei Romaniei, Florin Segarceanu, a declarat ca, in functie de forma jucatorilor si de evolutia scorului dupa primele doua intalniri, componenta echipei in partida de dublu poate suferi modificari. In ultima zi, incepand cu ora 21.00, Hanescu va juca impotriva lui Roddick, apoi Pavel il va avea ca adversar pe Blake.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.