Site-ul oficial al lui Heerenveen acorda spatii importante duelului cu Steaua din saisprezecimile Cupei UEFA

Olandezii ii considera pe ros-albastrii un adversar redutabil, pe care ar fi preferat sa-l evite. Defensiva este considerata punctul forte al romanilor, Steaua neprimiind nici un gol in faza grupelor.

Olandezii fac un istoric al palmaresului campioanei pe care il considera unul dea dreptul impresionant, castigarea Ligii Campionilor fiind apreciata ca o mare performanta. Sunt aminiti jucatori de legenda din istoria ros-albastrilor precum Helmuth Duckadam, Giga Hagi, Dan Petrescu, Marius Lacatus si suprinzator Gica Popescu, fotbalist care a evoluat doar 13 meciuri in tricoul Stelei, dar numele sau le-a ramas in memorie olandezilor dupa perioada petrecuta de "Baci" la PSV Eidhoven.

Heereneveen are si ea un motiv de mandrie: mijlocasul croat Daniel Pranjic a dat 10 pase de gol in acest sezon si se afla pe locul doi in clasament dupa vedeta lui Feyenoord Dirk Kuyt. Pe locul trei se afla la egalitate Shota Arveladze si Kenneth Perez, fotbalistii lui AZ Alkmaar, posibila adversara a Stelei din optimile Cupei UEFA.

Un capitol important este acordat suporterilor campioanei, care sunt catalogati ca fiind unii fanatici care creeaza o atmosfera incendiara in Ghencea, lucru ce le da fiori olandezilor in perspectiva returului de la Bucuresti. Heerenveen va disputa, miercuri, in deplasarea de la Heracles, contra lui Heracles penultimul meci inaintea confrunatrii cu Steaua, urmand a juca pe 11 februarie pe teren propriu cu Vitesse Arnhem.

Un bilet la tribuna a doua pentru meciul retur Steaua Bucuresti - SC Heerenveen, programat pe 23 februarie, de la ora 19.00, pe Stadionul National din Complexul Sportiv "Lia Manoliu", costa 10 lei noi (100.000 de lei vechi), informeaza site-ul oficial al gruparii din Bulevardul Ghencea.

Preturile biletelor sunt urmatoarele: 5 lei la peluze, 10 lei la tribuna a doua, 20 de lei la tribuna intai si 200 de lei la tribuna zero.

Meciul tur dintre Heerenveen si Steaua se va disputa pe 15 februarie, de la ora 20.15, pe stadionul Abe Lenstra.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.