Desi a parasit Portugalia cu lacrimi in ochi, noul portar al Stelei a declarat ca este fericit de alegerea facuta.

Carlos Alberto Fernandes s-a aflat la inceputul acestei saptamani acasa, la Porto. Cu aceasta ocazie el a acordat un amplu interviu cotidianului portughez O Jogo.

PRO Te asteptai sa pleci de la Boavista atat de rapid?
Carlos Alberto Fernandes Nu. Negocierile au durat practic o singura zi. Totul s-a petrecut intr-o foarte mare viteza. Nu m-am asteptat sa plec de la Boavista mai ales ca lucrurile mergeau din ce in ce mai bine pentru mine. Jucasem mai multe meciuri la rand ca titular, iar evolutiile mele au fost apreciate drept bune. Sincer ma gandeam doar cum sa o ajut pe Boavista sa urce in clasament pentru a prinde la finalul sezonului un loc in cupele europene.

PRO Cum ai reactionat cand ai aflat de posibilitatea de a pleca in strainatate?
Carlos Alberto Fernandes Am plans cateva momente inainte sa semnez contractul. Nici nu stiam unde voi merge, nu stiam nimic despre Romania. Mi-am adus aminte ca unii colegi de echipa mi-au spus ca ar fi undeva la capatul lumii.

PRO Cum adica ai plans?
Carlos Alberto Fernandes Am plans pentru ca la inceputul negocierilor nu voiam sa plec. M-am gandit mai intai la Boavista, la planurile pe care mi le facusem cu aceasta echipa. O data cu avansarea in negocieri am ajuns la concluzia ca e mai bine sa plec.

PRO in concluzie, de ce ai acceptat transferul?
Carlos Alberto Fernandes Am plecat pentru a o ajuta pe Boavista (n.r. - care are grave probleme financiare), dar si pentru a ma ajuta pe mine.

PRO Ai semnat cu Steaua contractul vietii tale?
Carlos Alberto Fernandes Nu. Nu pot spune asa ceva. Sper din tot sufletul sa ajung la o echipa mai mare decat Steaua. Dar asta nu inseamna ca nu voi da totul pentru noua mea echipa.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.