Managerul general al celor de la Beijing Guan, Li Xiaoming, i-a atacat dur pe mijlocas si pe oficialii “cainilor”, spunand ca romanii au fost reclamati la FIFA, deoarece l-au folosit pe fotbalistul lor in amicalul disputat sambata trecuta in compania celor de la CS Otopeni.

Ca picatura chinezeasca. Asa a fost din start povestea revenirii lui Dan Alexa la Dinamo si lucrurile sunt departe de a se fi incheiat.

Mai intai a fost interventia Stelei, care a declansat un razboi intre conducerile celor doua rivale bucurestene. A urmat deplasarea lui Gigi Netoiu la Beijing, care s-a prelungit neasteptat de mult. Dupa o saptamana petrecuta in Asia, "Comandantul" s-a intors acasa cu Alexa, dar fara actele de transfer. Desi readucerea mijlocasului in "Groapa" fusese privita ca o simpla formalitate, lucrurile s-au complicat si nimeni nu a inteles cum cei de la Beijing Guan si-au dat acordul ca Alexa sa se intoarca acasa.

Misterul s-a rezolvat ieri, in urma unui articol publicat pe site-ul footballchina. "Guan intra in proces cu Alexa" este titlul materialului care expune punctul de vedere al asiaticilor. "Am primit vesti si dovezi clare din Romania ca Alexa a jucat intr-un amical pentru Dinamo. Romanii au incalcat regulamentul international de transferuri. Orice fotbalist trebuie sa aiba un act care sa-i permita sa plece de la o echipa pentru a juca la alta. Alexa nu are acordul nostru", a declarat vicepresedintele Xhang Lu.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.