FC National se va adresa celui mai inalt for al fotbalului mondial in problema jucatorului australian Michael Thwaite. Bancarii vor reclama clubul polonez Wisla Cracovia pentru ca l-a contactat pe fotbalist in vederea unui transfer, cu mai mult de sase luni inainte de expirarea contractului acestuia cu gruparea bancara, a declarat, marti, presedintele Constantin Iacov.

"Am sesizat Comisia pentru Statutul Jucatorului din cadrul FRF pentru a constata validitatea contractului lui Thwaite, pana in decembrie 2006, si dupa aceea ne vom indrepta cu o actiune la FIFA impotriva clubului Wisla, pentru ca dansii trebuiau sa se informeze daca jucatorul chiar se afla in ultimele sase luni de contract", a spus Iacov.

Michael Thwaite a semnat la inceputul anului o intelegere pe cinci sezoane cu Wisla Cracovia, cu incepere de la 1 iulie 2006, gruparea poloneza fiind informata ca jucatorul se afla in ultimele sase luni de contract cu FC National.

Presedintele Consiliului de Administratie al clubului bancar, Constantin Iacov, a prezentat presei, vineri, contractul dintre Thwaite si FC National, pe care figurau doua variante privind durata intelegerii: una trecuta cu litere, potrivit careia contractul incepe la 1 august 2005 si se intinde pe durata unui an si patru luni - deci ar expira la 1 decembrie 2006 - si alta, trecuta in cifre, care arata ca data expirarii este 1 iulie 2006. Iacov considera ca durata corecta a intelegerii dintre FC National si Thwaite este cea trecuta cu litere.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.