Mijlocasul oltean va putea juca din retur la formatia de pe Bega, in ciuda indolentei oficialilor de la Federatia Romana de Fotbal care au uitat sa trimita catre LPF dispozitia primita de la FIFA
In ianuarie 2006, Mihaita Plesan semna contractul cu Poli in fata ziaristilor. "Mihaita stie contractul", a raspuns atunci la o gluma Ion Craciunescu.

Si, intr-adevar, cluburile Dinamo si Poli s-au inteles, Plesan a dorit transferul si pare incantat de colaborarea lui cu Hagi. Problema insa a venit de la FRF si de la LPF. Ion Craciunescu sustine ca FIFA a dat un comunicat oficial inca din iulie 2005, in care spunea ca un jucator poate sa evolueze intr-un an competitional pentru doua grupari. Adica poate sa semneze contracte cu doua echipe diferite, in acelasi an, fara sa mai fie declarat liber de contract pe diverse motive. insa, dupa spusele directorului general de la Poli, pe plaiul mioritic circulara s-a blocat undeva intre FRF si LPF. Astfel, Plesan figureaza inca la Liga drept jucator la Dinamo, lucru precizat in numarul de ieri al ProSport si de secretarul general al LPF, Valentin Alexandru.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.