Invitat sambata seara la OTV, Gigi Becali i-a raspuns liderului PRM. Gigi Becali a vorbit despre Steaua si despre proiectul Vadu Rosca si a infirmat legaturile cu lumea interlopa.

"Am investit pana acum 20 de milioane de dolari, totul pentru 'familia>> Steaua. Vadim spune ca am luat clubul in mod fraudulos si ca atunci a demisionat generalul Zisu din conducere, insa acesta nici macar nu era la aceasta societate. Va asigur ca la Steaua nu este nimic necurat, iar organele competente pot cerceta care este situatia. in cazul in care exista ceva in neregula, pot sa ma aresteze", a declarat finantatorul Stelei.

Apoi, pentru a-i raspunde lui Vadim, care anuntase ca doar sase case din cele construite de Gigi Becali sunt locuibile, in cadrul emisiunii a fost prezentat un film despre situatia actuala din satul Vadu Rosca, imaginile aratand ca cei mai multi oameni se mutasera in noile case. Dupa acest pasaj, Nicu Gheara si Fane Spoitoru au intervenit telefonic si au dezmintit faptul ca au facut vreodata afaceri necurate cu Gigi Becali, asa cum declarase liderul PRM.

Despre procesul pe care Vadim i l-a intentat latifundiarului din Pipera, acesta din urma a declarat: "Dupa toate acuzatiile, tot el are tupeul sa ma dea in judecata. Am vorbit cu avocatii mei si am decis sa nu actionez in nici un fel". Una dintre cele mai incitante declaratii ale lui Gigi Becali a fost aceea in care a anuntat ca in urma cu mai multi ani Vadim a vrut sa-i vanda saptamanalul Romania Mare. "Vadim a venit la mine si mi-a propus sa cumpar publicatia Romania Mare, dar l-am refuzat. Atunci mi-a spus sa iau legatura cu Fatih Taher, ca poate el este interesat, dar l-am refuzat si de aceasta data", a povestit finantatorul Stelei.

Latifundiarul din Pipera a aratat, in cadrul aceleasi emisiuni, diploma sa de bacalaureat, de lipsa careia a fost acuzat de Vadim, si i-a cerut in schimb senatorului sa prezinte certificatul de nastere si un act prin care sa demonstreze ca acesta se afla in deplinatatea facultatilor mintale. Finantatorul Stelei sustine faptul ca liderul PRM a fost botezat foarte tarziu, la 24 de ani, iar daca nu are un act prin care sa demonstreze ca este sanatos din punct de vedere psihic, ii va plati tratamentul pentru a-l vindeca.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.