Directorul general al FRF a afirmat ieri ca la echipa nationala nu se va tolera nici o abatere de comportament, indiferent de numele celui care o va face, intarind pozitia autoritara a selectionerului. Asemenea lui Victor Piturca, si Ionut Lupescu pare un tip riguros, care nu e dispus la compromisuri atunci cand e vorba de disciplina.
"Nu stiu cum a fost pana acum, daca statea cineva sa pazeasca jucatorii, dar de aici inainte va fi disciplina. Selectionerul tine la asta, iar eu tin si mai mult", a spus Lupescu, continuand: "N-am sa accept nimic, indiferent cine va fi. Cei chemati la lot trebuie sa vina cu inima deschisa si sa respecte programul echipei nationale. Cine nu face asta, nu mai vine. Oricine, nu doar Radoi". "Kaiserul" a precizat si faptul ca nu intentioneaza sa-si petreaca noptile pe culoarele hotelurilor. "Am incredere in presa romana. Daca se intampla ceva, sunt sigur ca apare a doua zi in ziar", a punctat el.

Referitor la problema stadioanelor din Romania, directorul general al federatiei a spus ca singurele arene care pot gazdui meciuri din preliminariile CE 2008 sunt la Bucuresti, Constanta, Craiova si Timisoara. "Alte variante nu prea avem", a spus el, referindu-se apoi si la perspectiva intalnirilor cu Olanda. "Pe olandezi trebuie 'sa-i facem>> si cu ajutorul bulgarilor, slovenilor, albanezilor, dar in primul rand trebuie sa jucam noi. Daca incepem campania cum am terminat-o pe cea trecuta, cu Cehia si Finlanda, atunci avem sanse mari de calificare".


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.