Tehnicianul sarbilor de la Steaua Rosie crede ca trupa din Ghencea poate lua multe trofee

Zenga e rasfatat in Cipru, unde se afla cu echipa sa Steaua Rosie Belgrad si unde locuieste in acelasi hotel cu jucatorii antrenati acum de Olaroiu. Este abordat de jucatorii bucuresteni, de staff-ul celor de la Steaua Bucuresti, de ziaristi romani. E jovial, glumeste, vorbeste civilizat. Un antrenor de care Stelei ii e dor.

Walter, care e diferenta intre Steaua Bucuresti si Steaua Rosie?
Nu sunt multe lucruri diferite. Cand am venit la echipa din Ghencea cunosteam deja fotbalul romanesc din perioada petrecuta la FC National. La sarbi imi e putin mai dificil, in primul rand din cauza limbii. Dar si Steaua Rosie e la fel de iubita, poate chiar mai mult, pentru ca toti sarbii din lume ii urmaresc evolutia.

Jucatorii sunt diferiti?
Da, ai mei sunt mai inalti. Le-am pus apa la picioare si au crescut precum jucatorii de baschet. Glumesc, nu exista diferente. Sunt la fel de buni toti. Anul trecut am jucat tot aici cu Steaua Rosie si s-au batut la fel intre ei. Sunt ambitiosi. S-a terminat tot 1-1, a dat Pantelic gol, iar Ogararu a egalat. Ambele echipe pot castiga trofee cativa ani la rand cu astfel de jucatori.

Cum ti se pare Steaua fata de cum ai lasat-o?
E o echipa mult mai matura. Vrei sa castigi cu 1-0, jucatorii te fac sa reusesti.

Multi dintre ei spun ca ar dori sa mai lucreze cu tine...
E un lucru magulitor ceea ce imi spuneti. E bine sa lasi semne pe unde ai lucrat. stiu ca si Dinu Gheorghe de la Rapid, om cu care eu nu am nici o treaba, m-a declarat antrenorul anului trecut in Romania. Astea sunt chestiuni care te bucura.

Gigi Becali spunea ca Hamutovski nu avea fata de Steaua...
Nu ma surprinde decla-ratia lui Gigi. Eu, in returul pe care l-am avut cu Steaua m-am bazat pe Tudor, pentru ca echipa avea mai multa incredere in el. Daca nu ma insel, cred ca a incasat doar patru goluri in acel retur.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.