Ioan Becali, presedintele executiv al clubului Dinamo Bucuresti a anuntat, vineri, ca mijlocasul Dan Alexa a semnat un contract valabil trei ani cu optiune de prelungire pe inca un an, informeaza Mediafax. Gruparea chineza Beijing Guoan, de la care a venit Alexa in aceasta iarna, si-a dat acordul ca fotbalistul sa ramana la clubul din Stefan cel Mare.

"Am primit acceptul ca Alexa sa joace, sambata, in amicalul cu CS Otopeni, iar saptamana viitoare se va realiza si transferul sau. El a semnat cu Dinamo pe trei ani, cu posibilitate de prelungire pentru inca unul, contractul sau fiind trimis la FIFA", a precizat Becali.

Presedintele dinamovist s-a declarat multumit de campania de transferuri a "cainilor rosii". Obiectivul formatiei dinamoviste ramane in continure castigarea campionatului, insa Giovanni a precizat ca nu va fi o tragedie daca va fi ratat titlul.

Lotul antrenat de Esteban Vigo va face deplasarea in Antalya, unde vor sustine un stagiu de pregatire. Dupa incheierea deplasarii in Turcia, vor fi selectati jucatorii care vor evolua la prima echipa si cei care vor juca pentru Dinamo II.

Ioan Becali a dezmintit ca Vlad Munteanu s-ar afla in conflict cu conducerea echipei. Fostul impresar a mentionat ca Munteanu nu se antreneaza alaturi de ceilalti coechipieri ai sai din cauza unei accidentari.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.