Pentru Florentin Dumitru “capitolul Steaua” s-a incheiat. “Micul Beckham” al Romaniei va semna astazi un contract pe doi ani cu ucrainenii de la Dnepr, interval de timp in care va incasa 450.000 de euro.

"Telenovela Dumitru" a luat sfarsit! Daca la un moment dat se parea ca "Gibonul" va ramane in Ghencea, el alaturandu-se colegilor sai pentru stagiul de pregatire din Cipru, incepand de azi Florentin Dumitru va deveni jucatorul celor de la Dnepr Dnepropetrovsk. In schimbul micutului mijlocas, patronul Stelei, va lua 120.000 de euro.

Contactat telefonic, Arca-die Zaporojanu, impresarul fotbalistului, se pregatea pentru a merge cu Dumitru in Ucraina. "Maine (n.r. azi) Florentin va efectua vizita medicala, iar daca totul va fi in regula, va semna o intelegere valabila pe doi ani. Sambata, jucatorul se va deplasa cu noua sa echipa in cantonamentul din Antalya", a declarat Zaporojanu. Cel poreclit "micul Beckham din Ghencea" va avea la Dnepr un contract de 450.000 de euro.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.