Octavian Belu intentioneaza sa-l determine pe seful statului sa urgenteze sfarsitul lucrarilor

Presedintele FRF, Mircea Sandu, spunea deunazi ca isi doreste ca nationala sa dispute primele meciuri din viitoarea campanie de calificare la Bucuresti.
Primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, a declarat ca stadionul nu va putea fi gata decat cel mai tarziu la finalul anului 2007. Ieri, Nasu’ a afirmat ca ar fi multumit daca stadionul va fi gata la finalul anului 2008. "As spune sarut-mana daca stadionul va fi terminat atunci. Asa ma voi putea implica concret pentru ca finala Cupei UEFA sa se desfasoare la Bucuresti", a spus Mircea Sandu.

O solutie de accelerare a lucrarilor ar putea veni dinspre Palatul Cotroceni. Consilierul de stat pe probleme de sport Octavian Belu are in vedere si acest aspect. "In functie de agenda domnului presedinte, ii voi propune sa mearga pana la stadion pentru a vedea care este stadiul constructiei", a spus Belu.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.