"Escapada" lui Emilian Dolha in Turcia, acolo unde portarul Rapidului a fost pentru a negocia un angajament cu rusii de la Alania Vladikavkaz, nu a cazut prea bine oficialilor din Giulesti. Daca mai adaugam tensiunea existenta intre Dolha si conducere pe finalul turului, care l-a prins pe portar mai mult pe banca de rezerve, dar si desele sale accese de personalitate, zvonul cum ca ruptura dintre el si club e aproape definitiva prinde contur. Asa ca toata lumea s-a pus pe treaba si cauta... portar.

Primele priviri au mers spre Pitesti, acolo unde Daniel Coman a avut un tur de campionat foarte bun. Portar experimentat, care ar vrea sa faca pasul spre o echipa mare din Bucuresti, Coman nu ar spune nu unei propuneri.

Mai mult, si cei de la FC Arges sunt dispusi la discutii si se pare ca tratativele au demarat deja.
Rapid "tine aproape" insa si de Adnan Guso de la Universitatea Craiova. Giulestenii ar putea chiar sa isi calce pe inima si sa il trimita la Craiova, la schimb, pe Ionut Rada, plus o suma de bani, daca oltenii ar fi de acord cu transferul. Cele doua tabere s-au mai intalnit la masa tratativelor in aceasta iarna, atunci cand a fost propus un schimb Rada-Moti, nerealizat pana la urma, si ar putea relua acum tratativele.
In sfarsit, se pare ca o alta varianta ar fi portarul lui FC Brasov, Marc, international de tineret care in ultimul timp a pierdut postul de titular dupa revenirea sub Tampa a lui Dossey. Din cate stim, Marc a mai fost in atentia Rapidului, iar criza actuala ar putea fi rezolvata prin aducerea sa in Giulesti, relatiile dintre cele doua grupari fiind excelente.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.