Del Piero ar putea fi trimis de “Batrina Doamna” in Japonia

Echipa italiana de fotbal Juventus Torino se pregateste sa atace puternic, la vara, piata transferurilor. Una dintre achizitiile sigure ale gruparii torineze va fi Adrian Mutu, care este liber de contract, dupa ce echipa engleza Chelsea Londra l-a concediat pentru consum de cocaina. Site-ul "TGcom.it" a dat de inteles ieri ca "Batrina Doamna" il va inrola cu certitudine pe "Briliant". "Oficialii torinezi s-au asigurat ca romanul nu-si va oferi serviciile altei formatii", scrie site-ul citat.

Un alt roman dorit cu insistenta de Juventus Torino este fundasul Cristian Chivu, de la AS Roma. "Batrina Doamna" vrea sa pregateasca terenul pentru achizitionarea lui Chivu prin cumpararea unor jucatori pe care sa-i ofere ca moneda de schimb. "TGcom.it" sustine ca Juventus vrea sa-l transfere pe atacantul francez Shabani Nonda, de la AS Monaco, pentru a-l include in tranzactia privitoare la fundasul roman. Ca masura de precautie, torinezii vor sa-l cumpere si pe mijlocasul brazilian Rodrigo Taddei, de la Siena, pentru a-l folosi in acealsi scop.
Zvonuri venite dinspre "Batrina Doamna" sugereaza ca viitorul lui Alessandro Del Piero este nesigur. Site-ul "Sports.it" noteaza ca atacantul italian, in virsta de 31 de ani, este dorit de echipa Yokohama Marinos, din prima divizie a campionatului japonez.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.