Victor Piturca a remis un comunicat in care il acuza pe capitanul din Ghencea ca nu respecta munca tricolorilor. Selectionerul considera ca Radoi se joaca de-a declaratiile, iar nationala e pentru el doar o trambulina pentru un transfer. Gigi Becali crede ca antrenorul echipei nationale incearca doar sa manipuleze.

Gigi Becali si-a expus, luni seara, la emisiunea Om la om de la TV Sport, inca o data punctul de vederea asupra conflictului dintre Mirel Radoi si Victor Piturca. "Eu am mai vorbit cu Piti la telefon, dar niciodata nu am ajuns sa discutam despre acest subiect. In calitate de nas, l-am sfatuit pe Radoi sa nu-si ceara scuze. Asta-i buna acum, sa-i pupe picioarele lui Piturca doar ca sa-l cheme la echipa nationala. Niciodata nu se va intimpla asa ceva", declara finantatorul stelist.

Ca un raspuns, ieri, selectionerul a remis presei un comunicat, in care se scrie printre altele: "... Vin si le spun suporterilor nationalei Romaniei ca ne aflam in fata primului caz de INDISCIPLINA de acest fel din istoria Nationalei de fotbal, cind un jucator, care NU primeste de la staff-ul acesteia acceptul si, ulterior, minte ca l-ar fi primit, de a parasi echipa nationala in timpul pregatirii celor doua jocuri, cu Olanda (din 4 iunie 2005) si cu Armenia (8 iunie 2005), ignora si sfideaza munca si disciplina coechipierilor sai. La acea data, situatia medicala a jucatorului Cristian Chivu era mult mai grava, el riscind si fiind incert pina la ora capitalului joc cu Olanda".

Acuzele lui Piturca continua, iar in textul comunicatului selectionerul stipuleaza ca Radoi nu trebuie sa-i ceara lui scuze, ci colegilor de la nationala si suporterilor primei reprezentative. "... El a sfidat si a jignit prin comportament colegii de la nationala, suporterii acesteia, precum si marii fosti jucatori, pentru care Echipa Nationala a Romaniei a fost si este ceva sacru. Lor le datoreaza relatarea ADEVARULUI despre tot ceea ce s-a intimplat si tot lor le datoreaza SCUZELE si RECUNOASTEREA greselii, precum si a faptului ca la ECHIPA NATIONALA SE VINE CU SUFLETUL DESCHIS SI NECONDITIONAT", se arata in finalul comunicatului.

VICTOR PITURCA (selectioner): "Radoi a aratat romanilor ca echipa nationala este pentru el doar un mijloc, o trambulina de transfer facil, de care acum duce lipsa."

Carlos s-a lovit la antrenament

Primul antrenament al noului portar Carlos Fernandes a consemnat si prima accidentare a acestuia. Astfel, portughezul a dorit foarte mult sa impresioneze, intrind fara menajamente in toate duelurile aeriene. In acest fel, el a fost lovit de Alin Litu la cap, dar, din fericire, accidentarea este una usoara. Despre portughez, impresarul Victor Becali nu avut cuvinte elogioase: "Nu am auzit de Carlos. Daca era bun, juca in Liga Campionilor!".

Inca un lusitan in vizor

Dupa transferul reusit al fostului portar al Boavistei, Carlos Alberto Fernandes, conducerea Stelei doreste sa mai transfere inca un fotbalist din campionatul Portugaliei. Impresarul Jorge Gama, care l-a adus pe goalkeeper in curtea ros-albastrilor, i-a promis lui Mihai Stoica faptul ca il va ajuta sa aduca un mijlocas la inchidere. Inca de la venirea sa la Steaua, Olaroiu insista pentru transferul unui fotbalist care sa acopere acest post.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.