Atacantul Viorel Moldovan, cel in care tehni-cianul isi pusese mari sperante pentru lupta europeana, nu va putea juca in meciul de la Berlin, din data de 15 februarie, din "16"-imile Cupei UEFA.

Chiar daca nu a reusit sa marcheze inca nici un gol in tricoul noului sau club, "Moldo-gol" incepuse sa intre in angrenajul echipei sale, fiind laudat de Razvan Lucescu. "Vio creste de la meci la meci. Da dovada de angajament, potenta, are atitudine si se pozitioneaza excelent pe teren", a spus tehnicianul despre fostul numar 9 al echipei nationale.

Problemele atacantului au inceput in timpul antrenamentului de vineri seara, cand a simtit o durere puternica la coapsa dreapta, exact in locul unde se accidentase in urma cu doua luni, pe vremea cand juca la Poli Timisoara. Moldovan a fost supus ieri unui control cu raze magnetice, fiind diagnosticat ca avand o leziune fibrilara. Verdictul? Minimum o saptamana de pauza. "Viorel a efectuat ieri un control RMN. Nu am primit inca rezultatele detaliate, dar in mod cert el nu va putea evolua in meciul de la Berlin. Este o pierdere grea pentru noi, dar sper ca el sa se refaca macar pentru partida retur", ne-a spus Dinu Gheorghe, presedintele clubului "feroviar".