Titularul nationalei Romanei a debutat cu succes in tricoul Fiorentinei, fiind desemnat, pentru cele 34 minute in care a aparat poarta "Violei", unul din cei mai buni jucatori de pe teren, in partida cu Udinese, scor 0-0, in runda cu numarul 22 din Serie A.

"Sunt fericit ca am debutat la Fiorentina, dar sunt trist pentru accidentarea lui Gianluca Berti. Cand am intrat pe teren am fost foarte emotionat, dar dupa aceea totul a fost bine", a spus Lobont, la finalul intalnirii disputate pe stadionul "Friuli" din Udine. Internationalul roman a avut o interventie miraculoasa la o faza in care Antonio Di Natale scapase singur spre poarta Fiorentinei, fiind votat de suporteri printre cei mai buni jucatori ai meciului. Bogdan a primit 27 de voturi din totalul de 97, fiind devansat doar de mijlocasul Marco Donadel, care a avut 37 de voturi.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.