Avionul care i-a adus acasa ieri pe alb-violeti din Cipru a avut o intarziere de o ora si jumatate din cauza vremii.

Daca la plecarea spre Insula Afroditei zborul a durat doua ore si 40 de minute, la intoarcere, curentul de aer a fost potrivnic si calatoria a tinut aproape cinci ore.

Usor obositi, oamenii lui Hagi au urcat in autocarul echipei cu telefonul la ureche, semn ca jucatorii au resimtit cele doua saptamani departe de familii. "Parem obositi, dar nu e vorba de fizic, ci de psihic. Baietii sunt departe de cei dragi de mult timp", a declarat Gica Hagi. Tehnicianul spune ca, desi e prea devreme sa se pronunte asupra jocului lui Poli, este multumit de ceea ce a vazut. "Nu este momentul sa fac analize acum. Sunt multumit de toti jucatorii, nu doar de cei noi. Pot sa spun ca avem un lot bun in acest moment", a spus managerul general.
Importanta primelor amicale nu a fost exacerbata nici de jucatori.

"Esential este ce va fi din 4 martie, cand incep confruntarile oficiale", a declarat Alin Stoica. Considerat cea mai importanta achizitie a lui Poli in aceasta iarna, Mihaita Plesan are un punct de vedere asemanator: "Abia in al doilea cantonament, cand vom avea niste adversari mai valorosi, ne vom putea pronunta asupra fortei echipei. Eu cred ca m-am integrat destul de bine in echipa, doar am si inscris de doua ori", a concluzionat Plesan.

Mansour, la coada pentru UE

Atacantul senegalez Gueye Mansour s-a incurcat ieri in aeroportul din Larnaca. Pentru ca era o coada mai mica la ghiseul de control al pasapoartelor pentru cetatenii Uniunii Europene, Mansi a ales sa astepte acolo verificarea actelor. Dupa un mic moment de amuzament in cadrul lotului, varful de atac a fost chemat de colegi la ghiseul potrivit.

"Popica" a fost copilotul charter-ului

Portarul echipei banatene a fost primit ieri de capitanul Eugen Ciobanu in carlinga, de unde Marius Popa a observat modul in care se piloteaza un avion. Goalkeeper-ul a primit chiar o pereche de casti si a luat loc intre cei doi piloti. De altfel, multi dintre membrii delegatiei au intrat pentru cateva momente in carlinga pentru a vedea modul in care se conduce o aeronava.

Fanii tenisului au jucat in tara lui Marcos Baghdatis

Chiar si atunci cand nu se antreneaza, jucatorii lui Poli nu pot sta departe de sport. Perioada in care si-au desfasurat banatenii cantonamentul a coincis cu cea mai mare performanta a tenisului din Insula Afroditei. Marcos Baghdatis, cipriotul care a jucat ieri finala turneului de tenis Australian Open, a fost subiectul principal de discutie al conationalilor sai in aceste zile. Cu atat mai mult, Hagi, dar si jucatorii sai au atacat zgura, unde insa diferentele de valoare au fost evidente. Iosif Rotariu, un talentat tenisman, nu a avut nici un fel de problema in a-l invinge pe "Rege", in timp ce portarul Marius Popa si-a invins colegii care s-au incumetat sa ii stea in fata cu racheta in mana. Alti fotbalisti au ales terenurile destinate sportului alb pentru


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.