Jucatorii fostelor castigatoare ale Cupei Campionilor s-au batut fara menajamente aproape un minut sub ochii antrenorilor Zenga si Olaroiu. Din fericire, nici unul dintre fotbalisti nu a fost ranit grav. Reprezentantii celor doua tabere au spus ca nu s-a intamplat nimic anormal.

Stelistii asteptau de mult sa-l reintalneasca pe fostul lor antrenor, Walter Zenga. Lucrul acesta s-a intamplat in Cipru cu ocazia unui amical. Inceput intr-o atmosfera prieteneasca, meciul Steaua Bucuresti - Steaua Rosie Belgrad a sfarsit printr-o bataie zdravana.

Tehnic vorbind, cele doua echipe nu au avut cine stie ce realizari, prima repriza fiind chiar plictisitoare. Au dominat intrarile barbatesti, la limita regulamentului, romanii raspunzand cu aceeasi moneda sarbilor, chiar daca erau "de doua ori mai mici" decat ei. Pana si Goian parea un liliputan pe langa atacantul sarb Zigici cel care a fost respins cu ani in urma de Poli Timisoara si care a marcat doua goluri senzationale Romei in grupele Cupei UEFA.

Repriza a doua a adus si mult asteptatele goluri. In minutul 57, Radoi a sutat din marginea careului, iar portarul sarb a fost pentru prima oara invins. Clinciurile s-au inmultit.

Dar pana la bataia generala, pe care toti o anticipau, Steaua Rosie a egalat prin inaltul Zigici, care a trimis cu capul din careu, direct de pe picioare, fara sa se mai oboseasca sa sara. In minutul 87, la o faza petrecuta chiar in fata bancilor tehnice a inceput razboiul. Lukovici l-a luat cu fulgi cu tot pe Nicolita, moment in care Radoi a venit in viteza si i-a aplicat un pumn in figura sarbului. In acel moment toti jucatorii ambelor echipe, chiar si rezervele, s-au batut zdravan, dandu-si pumni si picioare.

Pana la urma, spiritele au fost calmate astfel ca jocul s-a desfasurat in continuare. S-a mai jucat doar trei minute, culmea, la aceasta partida neinregistrandu-se nici un fotbalist eliminat, desi arbitrul o putea face fara remuscari!

Oli s-a intretinut cu Zenga inainte de meci

Tehnicianul ros-albastrilor, Cosmin Olaroiu, s-a intalnit cu bunul sau prieten Walter Zenga (in stanga), care a pregatit formatia din Ghencea in sezonul trecut. Cei doi s-au imbratisat si au schimbat pareri in limba italiana inaintea meciului, iar in momentul cand au vazut ca presa se apropia de ei, s-au indreptat spre mijlocul terenului pentru a continua conversatia departe de ochii mass-media. La meci au tinut sa asiste Ioan Andone, Cornel Dinu si Narcis Raducan.

Toulouse vrea un atacant din Bucuresti

Directorul sportiv al francezilor de la Toulouse, Ali Rashedi, a fost prezent in cantonamentul ros-albastrilor pentru a urmari echipa campioana a Romaniei. "Toulouse isi doreste un atacant roman. In mod sigur va fi unul de la Steaua sau de la Dinamo", a spus oficialul francez. Cei de la Toulouse s-au interesat de Victoras Iacob dupa prestatiile acestuia din campionat si din Cupa UEFA, dar discutiile au cazut dupa ce Gigi Becali a declarat ca jucatorii sai sunt netransferabili.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.