1-2 cu Litex Loveci, 0-3 cu Metalurg Donetk, sambata 2-2 cu Levadia Maardu. Rapidul joaca frumos, in ciuda rezultatelor turneului din Cipru.

"Nu ma intereseaza rezultatele, ci consolidarea unei idei de joc", confirma si antrenorul Razvan Lucescu, care a inlaturat speculatiile conform carora va reveni pe teren in retur.

In prima repriza Rapidul a folosit o formula de echipa apropiata de cea care va intra pe teren in meciul cu Hertha Berlin, din Cupa UEFA. Exceptandu-i pe Pancu - menajat si Moldovan - accidentat, a fost cam toata floarea "visinie" pe teren, inclsusiv portarul Dani Coman, care nu era pe deplin recuperat.

Au fost 40 de minute la discretia romanilor. 1-0 dupa un sut al lui Niculae, respins de goal-keeper-ul advers pana la Buga, care a indeplinit formalitatea si 2-0, prin "Nico", intr-o forma de invidiat, sut fara sperante, dupa ce fusese insistent intr-o faza confuza.

Ca de obicei, cand conduc la asemenea diferente, "feroviarii" au incetinit ritmul si Levadia a redus din diferenta printr-un sut la coltul scurt. Repriza a doua nu a mai fost la fel de edificatoare ca primul act. Lucescu a facut multe schimbari si, pana se "simta" jucatorii introdusi dupa pauza, estonii au profitat si au egalat. Desi au mai avut sanse - prin Ionut Stancu si Niculae -, Rapidul nu a dat golul care ar fi insemnat prima si singura victorie in turneul cipriot.

Lotul giulestenilor s-a intors ieri in Bucuresti, la 4 februarie fiind programata plecarea intr-un alt stagiu de pregatire, in Elvetia, la Yverdon.

Rapid - Levadia Maardu 2-2 (2-1)

Au marcat: Buga (12), D. Niculae (28)/ Zilinsky (44), Lemsalu (48).

Rapid (prima repriza): D. Coman - M. Constantin, Maftei, Perja - Badoi, Maldarasanu, R. Stancu, Art. Karamian - D. Niculae, Buga - Burdujan.

Rapid (repriza secunda): Minca - N. Constantin, Maftei, I. Rada (70 Ad. Rusu) - Badoi, Maldarasanu, R. Stancu, I. Stancu - D. Niculae, Vasilache - Burdujan. Antrenor: Razvan Lucescu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.