Internationalul englez, David Beckam, a declarat pentru agentia franceza de presa, ca isi doreste sa isi incheie cariera la actuala formatie la care evolueaza, Real Madrid, dezmintind informatiile potrivit carora ar urma sa revina in Anglia.

Jucatorul de 30 de ani, a mai precizat si ca isi doreste sa ramana in continuare capitanul nationalei Angliei. Mijlocasul englez doreste sa ramana in Spania si dupa ce isi incheie cariera de fotbalist, deoarece copii sai sunt elevi la scoli din Madrid.
Beckham a mai mentionat si antrenorii care au contat si care i-au influentat cariera, facand o comparatie intre Real Madrid si Manchester United.

"In cei zece ani pe care i-am petrecut la Manchester United, am avut acelasi antrenor (Alex Ferguson), m-am antrenat saptamana dupa saptamana cu acelasi antrenor, stiind ce am de facut. La Real Madrid, cel mai greu lucru a fost cu schimbarile dese de antrenor", a afirmat Beckham.

Internationalul englez, a mai vorbit si despre impactul mediatic pe care l-a avut in 2003 la sosirea sa la Madrid. "Toate ziarele se intrebau daca am venit pentru imagine sau pentru a juca fotbal si am fost nevoit sa dovedesc ca eram un fotbalist bun si ca sunt o persoana normala, chiar daca s-a tot vorbit despre un aspect al personalitatii mele", a mai declarat Beckam.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.