Adrian Mutu si Cristian Chivu au fost, pentru prima oara, adversari in meciul disputat joi intre Juventus Torino si AS Roma in prima mansa a sferturilor de finala ale Cupei Italiei. A fost a treia infrangere din acest sezon a torinezilor, 2-3. In acest meci, pe care Juve l-a inceput cu doar trei jucatori din echipa de baza, Mutu a evoluat pe toata durata partidei, in timp ce Chivu a jucat din minutul 67, in locul lui Panucci. Pentru prestatia lor, ambii internationali romani au fost notati de jurnalistii italieni cu nota 6.

Si Cupa Spaniei a oferit o mare surpiza. In primul tur al sferturilor de finala al acestei competitii, FC Barcelona a suferit prima infrangere dupa 18 meciuri consecutive. Cei care au reusit performanta au fost jucatorii lui Real Zaragoza, care au reusit sa inscrie nu mai putin de 4 goluri in poata "extraterestrilor", in timp ce echipa lui Ronaldinho nu a marcat decat de doua ori.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.