Finantatorul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a afirmat vineri ca selectionerul Victor Piturca si capitanul Stelei, Mirel Radoi, se vor impaca si ca jucatorul formatiei patronate de Gigi Becali va reveni in lotul tricolor. "Daca m-am impacat eu cu Craciunescu, care m-a fiert un an intreg, se vor impaca si Radoi cu Piturca", a declarat fostul arbitru international. Omul de afaceri vasluian a adaugat ca "nationala" nu-si poate permite sa joace fara Mirel Radoi.

Dumitru Dumitriu, antrenorul care i-a adus Stelei ultima prezenta in Liga Campionilor, a intarit spusele lui Porumboiu: "Sunt convins ca Radoi va reveni la . Este in interesul tuturor". Dumitriu a descris modalitatea prin care Piturca si Radoi se pot impaca: "Mirel e barbat si va recunoaste ce s-a intamplat intre el si Piturca, moment in care

il va rechema la lot". Fostul secund al lui Iordanescu la Cupa Mondiala din 1994 a adaugat ca selectionerul Romaniei nu are nevoie de scuzele capitanului Stelei, iar despre Radoi a avut numai cuvinte de lauda.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.