Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, vineri, ca echipa nationala are o misiune usoara in preliminariile Campionatului European din 2008, gazduit de Austria si Elvetia. Becali s-a aratat convins ca formatia antrenata de Victor Piturca va trece fara probleme de Olanda, Bulgaria, Slovenia, Belarus si Luxemburg. In plus, miliardarul din Pipera crede ca Romania are sansa de a razbuna infrangerile suferite in fata Olandei si Sloveniei, in campaniile trecute de calificare.

In schimb, o parte antrenorii din Divizia A au fost mai retinuti in aprecierea sanselor tricolorilor de a merge la Europene. Mircea Rednic, tehnicianul lui FC Vaslui, a afirmat ca Mutu, Chivu, Lobont si compania se pot califica de pe locul 2. "Ne-a cam nasit Olanda in ultima vreme. Era bine sa-i evitam", a spus "Puriul". De aceeasi parere a fost Petre Grigoras, antrenorul Otelului Galati, care a argumentat cu valoarea "Portocalei Mecanice".

Finantatorul gruparii FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a intarit vorbele lui Gigi Becali, fiind de parere ca Romania are o grupa usoara. Gheorghe Multescu, "principalul" Sportului Studentesc, a afirmat ca reprezentativa noastra poate trece de Olanda si s-a declarat convins ca Romania va merge le Campionatul European.

Dumitru Dumitriu, fostul secund al lui Anghel Iordanescu la Cupa Mondiala din 1994, a subliniat ca "nationala" are mai multe revanse de luat in viitoarele preliminarii. "Titi" s-a aratat convins ca numai formatia antrenata de Marco van Basten poate depasi Romania in gurpa G, catalogand Bulgaria si Slovenia drept net inferioare Romaniei. Suprematia tricolorilor in fata echipelor din urnele 3 si 4 a fost vehiculata si de Sorin Cartu, antrenorul lui echipei FC Arges. Cartu a admis ca Olanda este mai puternica, dar a considerat ca tara noastra nu are cum sa rateze locul doi.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.