Giulestenii nu s-au dezmortit inca. "Saltul" de aproape 40 de grade, de la gerul din Romania la clima blanda din Cipru, i-a "adormit" de tot pe baietii lui Razvan Lucescu.

Rapid a cedat in fata ucrainenilor de la Metalurg Donetk cu 3-0, dupa ce pierdusera si primul meci disputat in Insula Afroditei, 1-2 cu Litex Loveci. Fara Pancu pe teren, menajat dupa o accidentare, Rapid nu a aratat mai nimic, doar Dica (41) nimerind bara, cu un sut sanatos. "Daca ar fi dupa mine, nici n-as mai juca aceste partide, pentru ca multi se uita la scor, nu la jocul echipei", a incercat sa pareze acest nou esec Razvan Lucescu , "uitand" ca tocmai pentru aceste partide de verificare disputate pe terenuri bune si in conditii adecvate a batut atata drum.

Rapid va disputa ultimul meci din cadrul turneului din Cipru, maine, impotriva campioanei Estoniei, Levadia Mardu. In ceea ce pri-veste partidele cu Hertha Berlin din cadrul "16-imilor" Cupei UEFA, acestea vor fi conduse de Eduardo Iturralde Gonzalez (Spania) - turul, respectiv Bertrand Layec (Franta) - returul.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.