Derby-ul romanesc din "sferturile" Cupei Italiei, care va avea loc azi, la Torino, intre Juventus, echipa lui Mutu si Roma lui Chivu a fost prefatat in presa italiana cu doua informatii dedicate celor doi fotbalisti. Daca, pentru Adi, "Batrana Doamna" a refuzat o oferta uriasa de transfer venita din Germania, Cristi a fost ales unul dintre protagonistii ultimei runde din Serie A.

Juve a refuzat recent o oferta de 12 milioane de euro din partea gruparii Borussia Dortmund pentru achizitionarea mijlocasului Adrian Mutu, a anuntat, ieri, agentia Calciomercato. Italienii mentioneaza ca sefii clubului torinez nu intentioneaza sa-l cedeze pe internationalul roman pentru mai putin de 20 de milioane de euro.

In dispozitie excelenta de la reluarea campionatului se gaseste si Chivu. Cristi a fost ales desemnat printre cei mai buni fundasi ai etapei a 21-a din Serie A, dupa prestatia avuta in meciul Udinese - AS Roma, 1-4. "De la intoarcerea pe teren a lui Chivu, defensiva Romei a devenit mai sigura, iar echipa a inceput sa obtina victorii". Pe Stadio Friuli, romanul a jucat tot meciul, a inscris in minutul 79, din penalty, dar a obtinut si lovitura de la 11 metri in urma careia Mancini a marcat golul de 1-0 pentru romani.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.