Cele doua candidate la titlu, Dinamo si Poli Timisoara, se antreneaza pe terenuri alaturate in cantonamentele din Cipru, iar de astazi si Steaua va avea sedinte de pregatire programate tot la baza din Larnaca, Alpha Sport Center.

Ieri, "alb-violetii" si "cainii" au schimbat priviri peste gard, Danciulescu s-a intretinut cu Gabi Balint , "secundul" lui Hagi, iar directorul Paul Cazan a discutat cu administratorul-delegat Cornel Dinu. La finalul antrenamentului, fotbalistii s-au imbratisat si si-au urat bafta, Hagi s-a salutat cu Esteban, iar McKain a fost acostat de cei mai multi dinamovisti. "Salut cangure!", a strigat Vlad Munteanu catre fundas, australianul raspunzandu-i "Salut frate!". Cei doi au fost colegi de echipa la FC National. In peisaj va aparea de azi si Steaua. Lupta pentru titlu s-a mutat in Cipru!

Reguli ciudate ale bazei

Administratorii terenurilor au afisat la intrare un set de reguli care mai de care mai ciudate:

- Sprinturile scurte vor avea loc in afara liniilor albe ale terenului (tuselor).

- Pe timp de ploaie, echipele isi vor lua masuri sporite de protejare a gazonului.

- Portarii se vor pregati la portile fixe numai la exercitii specifice cum ar fi cornerele, loviturile libere sau in meciurile amicale. Toate celelalte antrenamente de portari, cum ar fi pregatirea individuala sau suturile la poarta, vor avea loc printr-un sistem de rotatie pe teren, folosind portile mobile.

- E foarte important sa fie conservate terenurile cat mai mult cu putinta. Ganditi-va ca dupa antrenamentul vostru urmeaza alte echipe. Va multumim pentru cooperare si va dorim sa aveti antrenamente cat mai reusite cu echipa dvs.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.