Fabio Capello, antrenorul lui Mutu la Juventus, pare tentat sa revina pe banca lui Real Madrid, insa doar in termenii impusi de el.
Prima conditie a antrenorului italian ar fi plecarea de la galactici a lui Ronaldo, insa bossul Florentino Perez nici nu vrea sa auda de asa ceva: "cat timp sunt eu la Real, Ronaldo nu pleaca nicaieri. Este cel mai bun atacant din lume." Capello are pe lista sa neagra si alte nume grele din lotul albilor, de a caror plecare depinde sosirea sa pe Santiago Bernabeu. Acestea sunt Roberto Carlos, Michel Salgado si Ivan Helguera. Cerintele tehnicianului de la Juve n-ar fi o noutate pentru galactici.

La precedentul sa mandat la Real Madrid (1996-1997), Capello a inlaturat de la echipa unsprezece jucatori, printre care Luis Enrique, Zamorano si Esnaider. Sosirea italianului in capitala Spaniei ar urma sa se produca in vara acestui an, insa totul depinde de rezultatele actualului antrenor al galacticilor, Lopez Caro.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.