Managerul general Gheorghe Hagi a comentat ieri rezultatul din amicalul Poli – Levski, scor 1-3, si spune ca a vazut si lucruri bune, dar si unele greseli. “Regele” a spus ca rezultatul nu l-a surprins si ca nu acestea este lucrul care il intereseaza in acest prim cantonament de pregatire.
Ceea ce doreste sa obtina Hagi, din punctul de vedere al lotului, este in acest moment forma fizica buna a elevilor sai. "Suntem in prima perioada de pregatire, in care lucram foarte mult pe volum si antrenamentele sunt foarte tari. Normal ca in aceasta perioada jucatorii nu sunt proaspeti, dar nici nu este in interesul meu sa vad acest lucru acum. in meciul de ieri s-a vazut ca nu avem prospetime, ca nu avem rezistenta. E logic, am lucrat foarte tare, dar si foarte bine, acum, la inceput", a afirmat ieri Hagi.

Totusi, tehnicianul numeste "util" amicalul cu Levski: "Pentru mine a fost un test util, cu o formatie foarte buna, in care noi am aratat si lucruri bune. Ieri am incercat sa fac doua echipe, iar rezultatul a fost pe ultimul plan. Asa va fi in continuare in aceasta perioada. Dupa aceea ne vom gandi si la altceva, vom vedea forma sportiva, vom vedea randamentul, iar ideea este sa ne prezentam foarte bine pe 4 martie, cand incepe campionatul. Eu zic ca lucrurile merg bine, sunt intr-un fel multumit de ce am vazut, cu toate ca am vazut si lucruri mai putin bune, dar pe acestea le vom completa in aceasta perioada. Sunt multumit de colectivul pe care il am. Normal nu e momentul sa facem analize, doar constatam unele lucruri. Trebuie sa luptam foarte mult, sa muncim foarte mult", a conchis Hagi.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.