Dupa falimentul societatii organizatoare si incercarile zadarnice de a gasi un inlocuitor al acesteia, organizarea Marelui Premiu de Formula 1 al Belgiei din sezonul 2006 este tot mai nesigura. Si chiar daca Bernie Ecclestone se zbate ca aceasta etapa din calendarul competitional sa aiba loc, el acceptand chiar sa preia pe cont propriu organizarea cursei, are totusi nevoie de sprijinul autoritatilor belgiene.

La circuitul de la Spa-Francorchamps trebuie sa se efectueze lucrari pentru marirea tribunelor deja existente, construirea unor noi standuri pentru echipe si modificarea unei sicane. Costul necesar pentru acest lucrari este estimat la 15-20 milioane euro.

Iar seful Guvernului Regiunii Valonia, Elio Di Rupo, a declarat ca Marele Premiu de Formula 1 al Belgiei, programat pe data de 17 septembrie, pe circuitul de la Spa-Francorchamps, va fi "dificil, aproape imposibil" de organizat. Chiar daca anularea MP al Belgiei din 2006 nu este oficiala, atat autoritatile belgiene, cat si Ecclestone, par deja resemnate.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.