Dupa ce a fost invins de Rotariu la tenis, Hagi a pierdut si cu echipa in amicalul cu Levski

Fotbalistii si antrenorii au profitat de orele libere ale diminetii, orientandu-se catre punctele de interes din jurul hotelului. De la sala de biliard si calculator, pana la sala de bowling, alb-violetii s-au distrat si s-au relaxat, profitand de punctele de interes aflate pe faleza de langa Larnaca. Unii curajosi au intrat chiar in apa calduta a Mediteranei. Singurii care au facut antrenament dimineata au fost fotbalistii aflati in stadiu de recuperare, Silvasan, Bucur si McKain, iar Mansour, sosit sambata noaptea in Cipru, a preferat sa se odihneasca in camera. Gica Hagi si secundul Iosif Rotariu au disputat o partida de tenis in care timisoreanul s-a impus cu 6-1, 6-3.

Lipsiti de omogenitate

Gica Hagi si-a asezat elevii intr-un sistem 4-3-3 ofensiv, insa lipsa de omogenitate a lui Poli s-a facut simtita, si timisorenii au pierdut cu Levski. Meciul a inceput totusi bine pentru alb-violeti. Alin Stoica a recuperat la centrul terenului, i-a pasat lui Stanic, iar acesta a centrat in careu pentru Simek (foto, in stanga), ultimul finalizand elegant din 6 metri. In minutul 24, Izvoranu pierde o minge, iar bulgarii scapa pe contraatac, finalizat cu golul lui Anghelov. Pana la pauza, de la Poli s-a mai evidentiat doar Popa, cu niste parade excelente. Totusi, in minutul 41, echipa din Sofia marcheaza iar prin Anghelov. In a doua repriza, Levski mai are inca o bara, (67), pentru ca in minutul 81 Ogjanov sa-i ingenuncheze definitiv pe banateni.

POLI TIMISOARA 1 (1) - LEVSKI SOFIA 3 (2)

Au marcat: Simek (8) / Anghelov (24, 41), Ogjanov (81)
Poli (prima repriza): M. Popa - Emeghara, Canu, Soporan, Izvoranu - Ov. Petre, A. Stoica, G. Coman - Simek, Gluscevic, Stanic
Poli (a doua repriza): Popa - Olah, S. Radoi, Ad. Ilie, Balace - Constantinescu, Daminuta (Latovljevic, 85), Naidin - Caramarin, Gluscevic (Dochita, 60), Plesan


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.