Victorie de senzatie a reprezentantei Romaniei in Cupa Challenge la rugby. Selectionata Bucurestiului s-a impus, sambata, cu scorul de 23-17 (10-10), in Franta, pe terenul celor de la Toulon, obtinand astfel prima victorie din aceasta competitie.

In urma acestui succes, primul obtinut de o formatie din tara noastra in Franta in ultimii ani, bucurestenii s-au clasat pe locul 3 in clasamentul final al grupei, dupa Gloucester si Bayonne, dar inaintea celor de la Toulon. In fata acestora, romanii antrenati de Marin Mot au avantajul punctaverajului.

"Am demonstrat in Franta ca ar fi trebuit sa castigam si la Bucuresti, unde am fost infranti cu 20-16. Ne lipsea increderea in noi si sper ca de acum inainte aceasta echipa sa isi arate adevarata valoare. Sincer, mi-as fi dorit ca turneul sa inceapa abia acum. Toti jucatorii s-au sacrificat, multi au fost loviti, dar nu au cedat. Este o victorie mare", a declarat, pentru "rugby.ro", antrenorul selectionatei, Marin Mot.

Pentru echipa noastra, formata in marea ei majoritate din jucatorii formatiei Steaua, au marcat Ratiu, Fercu si Carpo - cate un eseu, Dumbrava - 2 lovituri de pedeapsa si o transformare.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.