In ultima partida de verificare sustinuta in Italia, Steaua a invins, ieri, cu scorul de 2-1 (1-1), formatia FC Sion, liderul diviziei secunde elvetiene.

Golurile echipei pregatite de Cosmin Olaroiu au fost marcate de N. Dica (4) si P. Marin (48), in timp ce pentru adversari a inscris J. Pinto (12). "Am intalnit o echipa bine organizata, pe un teren dificil, insa a fost un test foarte bun pentru echipa noastra. Mai avem destule de pus la punct, iar jucatorii sunt constienti ca in cantonamentul din Cipru sunt obligati sa continue pregatirea fizica la care au ajuns pana in acest moment. Perioada de la Montecatini ne va ajuta foarte mult pentru parcursul din retur si din Cupa UEFA, pentru ca echipele din campionat s-au intarit. Lovin, Cristea si P. Marin sunt mai aproape de primul 11 decat celelalte rezerve", a declarat, la finalul intalnirii, Olaroiu.

Steaua a evoluat in urmatoarea formula: Cernea - P. Marin, D. Goian, Ghionea, Nesu - Ogararu, Radoi, Paraschiv, Bostina - N. Dica, V. Iacob. Au mai evoluat dupa pauza: D. Balan, Cristocea, Lovin, Ochirosii, A. Cristea, Oprita. In celelalte meciuri sustinute in Italia, formatia "militara" a invins echipele italiene de divizie inferioara Carrarese (2-0) si Massese (1-0).

Delegatia Stelei va reveni in tara astazi, la ora 13.50, pe Aeroportul International "Henri Coanda". In perioada 24 ianuarie - 4 februarie este programat un nou turneu de pregatire in Cipru, in cadrul caruia campioana Romaniei va juca meciuri de verificare cu echipele Luch Energiya Vladikavkaz (Rusia, 28 ianuarie), Steaua Rosie Belgrad (Serbia-Muntenegru, 29 ianuarie), Slovan Liberec (Cehia, 1 februarie), FC Sartid Smederevo (Serbia-Muntenegru, 2 februarie), FK Teplice (Cehia, 4 februarie).


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.