Clubul Ajax Amsterdam a ajuns la un acord cu AC Fiorentina in privinta transferului portarului Bogdan Lobont, informeaza site-ul oficial al gruparii olandeze

"Transferul portarului roman la clubul italian va intra in vigoare imediat", noteaza site-ul ajax.nl. Contractul lui Bogdan Lobont cu gruparea la care mai este legitimat si atacantul roman Nicolae Mitea era valabil pana in iunie 2008.

Agentul jucatorului, Victor Becali, a plecat, vineri dupa-amiaza in Italia, pentru a negocia contractul lui Lobont cu Fiorentina.

Lobont, in varsta de 28 de ani, s-a transferat la Ajax in 2000, de la gruparea Rapid Bucuresti si a jucat 68 de partide pentru echipa olandeza.

In Serie A mai evolueaza inca trei jucatori romani: Cristian Chivu (AS Roma), Adrian Mutu (Juventus Torino) si Paul Codrea (US Palermo).

Dupa 20 de etape disputate in campionatul Italiei, Fiorentina ocupa locul 4 in clasament, cu 40 de puncte, 13 mai putine decat liderul Juventus.

Victor Becali: "Lobont nu a acceptat transferul inca "

Victor Becali a declarat, agentiei MEDIAFAX, ca desi clubul Ajax Amsterdam a anuntat ca a ajuns la un acord cu Fiorentina pentru transferul portarului Bogdan Lobont, acesta nu poate fi perfectat fara ca jucatorul sa accepte oferta gruparii italiene.

Victor Becali a mentionat ca Fiorentina nu este singura grupare care negociaza pentru Lobont. "Sunt in Italia, dar nu pentru Lobont. Ajax poate sa confirme ce vrea. Poate ei s-au inteles cu Fiorentina, insa trebuie ca Fiorentina sa se mai puna de acord si cu jucatorul. Exista discutii intr-adevar, insa nu numai cu Fiorentina, ci cu mai multe echipe, iar pana la sfarsitul lunii ianuarie situatia lui Lobont se va clarifica", a afirmat impresarul.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.